Новини


УРАВНОВЕСЯВАНЕ НА ЕНЕРГИЯТА В ОРГАНИЗМА С „МОКИ МАРБЪЛС“

УРАВНОВЕСЯВАНЕ  НА ЕНЕРГИЯТА В ОРГАНИЗМА С  „МОКИ МАРБЪЛС“

Оригиналните артефакти веднага бяха имитирани с техни подобия

Това, което накара любителите на артефакти да онемеят през миналата година, не беше поведението на металните сфери от Трансваал, Южна Африка, които, поставени във витрина, се въртяха сами около оста си.

Учените изпаднаха в шок от откриването на паладий в състава на подобни топчета от малко известно находище в Аризона, на територията на резервата на индианците хопи.

Въпросът е, че на планетата Земя паладият присъства винаги свързан с други елементи – най-често с платината. Но в състава на сферите, използвани от индианците от стари времена, той присъства в чист вид. Което е неоспоримо доказателство за извънземния произход на тези сфери. Колкото и да сме скептично настроени към това, доказателството е неоспоримо. Всъщност името, с което са познати сред индианците тези сфери, е „моки марбълс“, което означава точно това – „камъните на тези, които отлетяха“.

И тъй като светът лудна по тези сфери, веднага се появиха и ментетата – подобни топчета от съседния щат Юта или от други находища, изградени от хематит  и гьотит. Освен че им бяха приписани качествата на оригиналните, сферите бяха наречени „мъжка“ и „женска“. Но скоро се разбра, че те могат да служат най-вече за развлечение, докато истинските „моки марбълс“ индианците използват както за своите предсказания, така и да поддържат равновесието на енергията в телата си. Те твърдят, че с тяхна помощ осигуряват хармония както в отношенията помежду си, така и крехкото равновесие в съществуването на целия свят. Шаманите от племето казват, че както техните предци, така и те поддържат духовна връзка  с извънземните, от които са били оставени топчетата преди стотици години.  Колкото  да ни се иска да се отнесем с недоверие  към това твърдение, в негова подкрепа е фактът, че марсоходите „Спирит“ и „Опортюнити“ намериха точно такива на червената планета.

             Каква е връзката на паладия с уникалното въздействие на моки марбълс?

             Паладият е благороден метал от групата на платината. Най-новите и сериозни научни изследвания потвърдиха , че  преди три и половина милиарда години намиращите се в  топлите минерални извори на планетата  въглеводороди са започнали да се превръщат в сложни органически вещества с посредничеството на пристигнал от космоса с метеорити паладий. Именно паладият се явява най-мощният природен катализатор на всякакви химически и биологични процеси, включително и на тези за възникването на първите молекули РНК.

            Може да се каже, че вибрационният спектър на паладия има пряко отношение към възникването на живота не само на Земята, а вероятно и на много други непознати за нас места, тъй като той притежава качества, които го открояват сред всички представители на минералния свят.Но едно от тях изумява всички – химици, физици, медици. То е свързано с отношението на човешкия организъм към паладия. Известно е, че тялото има най-голяма поносимост към златото и платината. Затова и тази два елемента се използват за направата на различни импланти, включително и такива, които се поставят в мозъка. Обърнете внимание – организмът припознава паладия като жива структура, като част от себе си. Затова от паладий се изготвят сърдечни стимулатори. И ненапразно се твърди, че той е минералът, с чиято помощ ще може в бъдеще да се ремонтира основно човешкото тяло.

            Възможностите на паладия са безгранични и неизчерпаеми. За това свидетелстват и „моки марбълс“. Но не трябва да се забравя нито за миг: уникалното въздействие, което се приписва на всички подобни сфери, притежават само тези, които имат паладий в състава си. Наличието на паладий се доказва със сертификат.

            Паладият не само лекува най-страшните заболявания в днешно време /всички най-нови антиканцерогенни препарати са на негова база/, но и предпазва от тях. Късче от минерала пурлит, в който той се съдържа, поставено във вода, я превръща в най-невероятното наситено с енергия целебно средство в природния свят. Употребата на тази вода осигурява перфектно състояние на мозъка, сърцето и кръвоносните съдове и предотвратява всякакви изменения в тях.

            Отдавна е известно, че появата на всички здравословни проблеми е на базата на недостиг или излишък от енергия в определена зона или орган. Енергийният дисбаланс може да доведе различни рефлекси като главоболие, безпокойство, безсъние, световъртеж, анемия, проблеми с кръвообращението, сърцето, храносмилателната система, двигателния апарат и мн. др.

            Хармоничното движение на енергията и нейното качество е гаранция за перфектно психическо и физическо състояние. Това може да се постигне само с природни средства, сред които паладият заема първо място.  Установено е, че  енергийните центрове в нашия организъм  са изключително податливи на въздействието на паладия. Докато употребата на вода, активирана с пурлит, я превръща в извор на най-чистата и силна жизнена енергия, то използването на сферите моки марбълс способства за правилното разпределяне на енергията  по нейните пътища в тялото. С тях може да се въздейства положително върху работата на всеки вътрешен орган. Колкото повече се използват сферите, толкова по-силно ръзгръщат своя потенциал. Освен че засилват свойствата на останалите лечебни камъни, те способстват за регулиране на мисловния поток и увеличават жизнените сили.

            И никак не е случайно, че индианците ги считат за неоценим подарък от боговете.

            Цена на оригиналните сфери моки марбълс със сертификат за наличието на паладий в тях - 68 лв.

15/1/2017


Назад